Actie: voorstelling 6 november 2014,
een bericht van Matthijs van der Meer op facebook:

matthijs van der meer

Lieve Mensen,

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat er iets gaande is rondom mijn afstudeervoorstelling ‘Hartelijk Zaterdag’. 6 november (vandaag over 2 weken) zal ik de voorstelling spelen op Fontys Hogeschool voor de Kunsten.

Door middel van mijn afstudeervoorstelling zet ik mij in voor het goede doel HOKISA. HOKISA staat voor Homes for Kids in South Africa en biedt een THUIS aan kinderen die OUDERLOOS of ZIEK zijn als gevolg van HIV/AIDS. HOKISA biedt een toekomst aan deze kinderen!!

Bij deze een éénmalig privébericht om HOKISA nog meer onder de aandacht te brengen en natuurlijk tevens de vraag of u wilt doneren!
Ieder bedrag is welkom!! Ik heb het hele team, inclusief oprichter Lutz van Dijk mogen ontmoeten en ik weet zeker dat ‘ieder dubbeltje’ terecht komt waar het moet komen namelijk: Hulp aan kinderen die dat hard nodig hebben!

Doneren?:
Rekeningnummer NL46INGB0009232137 ten name van Stichting Vrienden van HOKISA in Nederland o.v.v. Hartelijk Zaterdag.

Alvast hartelijk dank en ik hoop natuurlijk op uw donatie!!
Lieve groet, Matthijs

http://l.facebook.com/l/oAQExQrhHAQH7Q9q7UasKVygYQX1_-k2_w_4BEWbqyE2JdQ/www.matthijsvandermeer.com/hartelijkzaterdag/

—————————————————————————————————-